İSTANBUL VELİ AKADEMİLERİ

İstanbul Veli Akademileri; İstanbul’daki resmî okullarda (okul öncesi, ilkokul, ortaokul, ortaöğretim, özel eğitim) öğrenim gören öğrencilerin velilerine yönelik okul-veli arasında iletişimi ve iş birliğini güçlendirmek suretiyle velileri bilinçlendirerek geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın sorumluluklarının bilincinde bireyler olarak yetişmelerine katkı sunmak amacıyla hazırlanan okul merkezli veli eğitim projesidir.

Sayın velilerimiz; anketimizi 15 Kasım 2018 Perşembe gününe kadar doldurabilirsiniz. Bu tarihten sonra anket işlemleri tamamlanacaktır. Okullarımızda kayıt işlemleri Eğitim Öğretim yılı boyunca devam edecektir.
Kurumlarımız için; Kurumlarımızın eğitim programı ile bilgileri sisteme girmeleri için sistem 21 Kasım 2018 Çarşamba günü aktif hale getirilecektir.

Katılım ücretsizdir.

13-11-201813-11-201813-11-2018

Ankete katılmak için tıklayınız..

Veli Akademileri kayıt işlemleri için tıklayınız..