Kas

Veli Akademileri Projesi kapsamında ´BİLİNÇLİ TEKNOLOJİ KULLANIMI´ konulu seminerimiz 27.11.2018 Salı günü saat 14.00-15.00 saatleri arasında okulumuz konferans salonunda yapılacaktır. Katılımınızı bekleriz.

Kas

İstanbul Veli Akademileri; İstanbul’daki resmî okullarda (okul öncesi, ilkokul, ortaokul, ortaöğretim, özel eğitim) öğrenim gören öğrencilerin velilerine yönelik okul-veli arasında iletişimi ve iş birliğini güçlendirmek suretiyle velileri bilinçlendirerek geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın sorumluluklarının bilincinde bireyler olarak yetişmelerine katkı sunmak amacıyla hazırlanan okul merkezli veli eğitim projesidir.

Sayın velilerimiz; anketimizi 15 Kasım 2018 Perşembe gününe kadar doldurabilirsiniz. Bu tarihten sonra anket işlemleri tamamlanacaktır. Okullarımızda kayıt işlemleri Eğitim Öğretim yılı boyunca devam edecektir.
Kurumlarımız için; Kurumlarımızın eğitim programı ile bilgileri sisteme girmeleri için sistem 21 Kasım 2018 Çarşamba günü aktif hale getirilecektir.

Katılım ücretsizdir.