İSTANBUL / TUZLA - Evliya Çelebi Ortaokulu

Mrt

ŞAN, ŞEREF, TARİH "BİZİM ÇANAKKALE”

18 Mart "Çanakkale Deniz Zaferi ve Şehitleri Anma Günü" kapsamında okulumuzda yapılan tören ve etkinliklerle Anafartalar Kahramanı Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü ve İstiklal mücadelemizin kahramanı şehitlerimizi zaferin 109. yılında minnetle andık.

Çanakkale Savaşları Gelibolu Tarihi Alan Başkanlığınca düzenlenen “18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi” kapsamında yapılan tören ve kutlamaları tüm ülkede ortak bir çizgide buluşturmak ve coşku ile kutlamak adına 2018 yılından itibaren yapılan her tören bir tema kapsamında gerçekleştirilmektedir.

Mrt

8-14 Mart Bilim ve Teknoloji Haftası çerçevesinde pano hazırlanmış, kodlama etkinlikleri yapılmış ve teknoljinin gelişimi ile ilgili sunumlar incelenmiştir.

Bilim ve Teknoloji Haftası her sene 8-14 Mart tarihleri arasında kutlanmaktadır. Haftanın amacına uygun olarak ;okulumuzda bilim ve teknolojideki gelişmeler konusunda bir hareketlilik sağlamak, dünyadaki bilimsel ve teknolojik gelişmeleri tanıtmak için çeşitli etkinlikler düzenledik.

Sayın Velimiz,

Bu anket, Evliya Çelebi Ortaokulu  2024-2028 Stratejik Plan hazırlık çalışmaları çerçevesinde velilerimizin Müdürlüğümüz ve muhatap olduğunuz okul/kurum faaliyetlerine ilişkin görüş ve önerilerinin alınması amacıyla geliştirilmiştir.

Ekm

Cumhuriyetimizin 100. yıl törenini okulumuz bahçesinde değerli öğretmen ve öğrencilerimizle beraber gerçekleştirdik. Cumhuriyetimizin 100. yılı kutlu olsun!

Bayram Kutlama Komitesinde görev alan öğretmen ve öğrencilerimize teşekkürlerimizi sunuyoruz.

Ülkemizin Kurucusu Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK başta olmak üzere ülkemiz ve bağımsızlığımız için canlarını feda eden Aziz Şehitlerimizi ve Gazilerimizi Saygı ve Şükranla anıyoruz.

Eyl

️2023-2024 Eğiti-Öğretim yılı "İlköğretim Haftası" kutlama programı kapsamında okulumuzda açılış töreni yapıldı.

Öğrencilerimizin ilk gün heyecanına ortak olduk.Geleceğin teminatı öğrencilerimize Okul Müdürümüz Hüseyin KOÇ başarılar diledi.