Evliya Çelebi Ortaokulu

Belgegeçer : 02163951556
WEB http://tuzlaevliyacelebi.meb.k12.tr
Adres : Evliya Çelebi Orta Okulu Yayla mah. Özdere sk. No9 Tuzla/ İstanbul
VİZYON : Biz, başarıya ulaşmak için işbirliğinin önemini kavramış , katılımcı, özgüven sahibi , kendisine, topluma ve çevreye saygılı ; hoşgörülü , sorumluluktan kaçınmayan , gücünü bilimden alan; dürüst ,insana ve insanın varoluş amacına hizmet etmeyi ilke edinmiş bireyler yetiştirmek için rehberlik yapar ve örnek oluştururuz.
MİSYON : Evliya Çelebi Ortaokulu olarak; ”GEÇMİŞİNİ BİLEN,BUGÜNÜNÜ YAŞAYAN,GELECEĞİNİ BİLİMİN IŞIĞINDA SAĞLAM TEMELLER ÜZERİNE KURMAYI HEDEFLEYEN” bireyler yetiştirmektir.
BAŞARILAR :
Rehber Öğretmen : 3
Resim Sınıfı : 1
Müzik Sınıfı : 2
Misafirhane : 0
Kütüphane : 1
Hazırlık Sınıfı : 0
Konferans Salonu : 1
Spor Salonu : 1
Öğretim Şekli : Tam Gün
Kantin: 2
Yemekhane : 0
Revir : 0
Saatler : 09.00 - 15.10
Bağlantı : ADSL (1 Mbit)
Yabancı Dil : Yabancı Dil ağırlıklı sınıflarımız 5/B 5/C 5/D 5/E 5/F 5/G 5/H 5/I 5/J 5/K 5/L 5/M sınıflarıdır.
Isınma : Kalorifer
Lojman : Sayısı:0
Servis : Var
Ulaşım : Okulumuza Pendik-Tuzla dolmuşları ile ulaşım sağlanmaktadır.Yayla Mah. Camiinde indikten sonra okulumuza yürüyerek ulaşabilirsiniz